50 λίτρα ελαιόλαδο και 30 κιλά κρέας από το Vespa Club Κοζάνης στο συσσίτιο του ΔήμουvespaclubkozanisΜε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2015 για το vespa club Κοζάνης. Τα μέλη του σε μια κίνηση ανθρωπιάς παρέδωσαν στο συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης 50 λίτρα ελαιόλαδο και 30 κιλά κρέας συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια που γίνεται εκεί. Παράλληλα το vespa club Κοζάνης στήριξε και την προσπάθεια της Ηλιαχτίδας, αγοράζοντας γούρια και ευχετήριες κάρτες για τα μέλη του, κατασκευασμένα από τα παιδιά της Ηλιαχτίδας.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 13 Δεκέμβρη τα μέλη του vespa club Κοζάνης συμμετείχαν, ταυτόχρονα, μαζί με 25 vespa club και το club Lambretta στο Charity Ride, μια πανελλήνια προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Το 2015 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για το vespa club Κοζάνης καθώς πέρα από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις Octobervesp και 500 miles road διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και τις 2 πανελλήνιες συναντήσεις φίλων vespa ενώ συμμετείχε και σε εθελοντικές αιμοδοσίες.

Σε αυτές τις περιόδους που όλοι μας δοκιμαζόμαστε ως άνθρωποι και ως κοινωνικές ομάδες, ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο, ασφαλείς διαδρομές, δύναμη και χαμόγελα ευτυχίας.

Χρόνια πολλά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.