Τροχαίο δυστύχημα με Κοζανίτη δικυκλιστή στην Αγριά του Βόλου ανήμερα Χριστουγέννων



1876753

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος ανήμερα των Χριστουγέννων στο Βόλο, καθώς 43χρονος δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια κατέληξε μετά από σύγκρουση που είχε με πεζό στην είσοδο της Αγριάς στις 7 περίπου το πρωί της Παρασκευής.

Όπως έγινε γνωστό το τροχαίο ατύχημα συνέβη όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 43χρονος, Κώστας Χρήστου προκειμένου να αποφύγει ένα 46χρονο πεζό που διέσχιζε το δρόμο λίγο μετά το βενζινάδικο της BP στην είσοδο της Αγριάς, ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα τον αρχικά σοβαρό τραυματισμό του δικυκλιστή και τον ελαφρύ τραυματισμό του πεζού. Επί τόπου κλήθηκαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγες ώρες αργότερα ο δικυκλιστής απεβίωσε.

Ο άτυχος μοτοσυκλετιστής εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στη Μονάδα Ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο και καταγόταν από την Κοζάνη. Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Πηγή: astratv.gr

Το εντοπίσαμε στο zougla.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τροχαίο δυστύχημα με Κοζανίτη δικυκλιστή στην Αγριά του Βόλου ανήμερα Χριστουγέννων

  1. Ειδοποίηση: σκαθάρι » Τροχαίο δυστύχημα με Κοζανίτη δικυκλιστή στην Αγριά του Βόλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.