Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Πλατανορεύματος για τις εργασίες στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευήςlagogiannis_georgios_platanoreumaΜε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του αξιόλογου έργου επένδυσης με πέτρα εξωτερικά του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής της Κοινότητας Πλατανορεύματος, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν -γνωστούς και αγνώστους- στην αποπεράτωση του. Θα μου επιτρέψετε ως μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της περιόδου 2008-2010 και ως πρόεδρος της Κοινότητας από 1.1.2011, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα για την πραγματοποίησή του, ανθρώπους που είναι αλήθεια ότι τους έχω ταλαιπωρήσει πολύ αυτό το διάστημα.

Πρόκειται κατά πρώτον για τον αρχιτέκτονα Πολυνείκη Αγγέλη, που παρά το βαρύ του πρόγραμμα και το φόρτο εργασίας, ανέλαβε να μας εκπονήσει την μελέτη και επιπλέον να μας προτείνει τον πολύ καλό τεχνίτη Ηλία Μήλιο, που ανταποκρίθηκε πλήρως με την ποιότητα της εργασίας του.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω επίσης τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, όπως επίσης και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σόκουτη, που από την πρώτη στιγμή που τους έθεσα το θέμα στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν οικονομικά, παρά τις συνθήκες οικονομικής κρίσης που βίωνε ο τόπος.

Τέλος λόγω των ημερών, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά και Δημιουργικά.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλατανορεύματος
Γεώργιος Λαγογιάννης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Πλατανορεύματος για τις εργασίες στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.