Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το κλείσιμο των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δημοτικό Πάρκο Σερβίων11sfdghfg

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο Δημοτικό Πάρκο Σερβίων. Σήμερα Τετάρτη, τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, το πρόγραμμα περιελάμβανε την παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Βελβεντού, το Μουσικό Σύνολο Ποντιακής Λύρας Νίκου Κοτταρίδη, τον Σύλλογο Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου και δράσεις από το Φιλοζωικό Σωματείο Σερβίων – Βελβεντού.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Σέρβια Εν Δράσει για την απόλυτα επιτυχημένη πρωτοβουλία καθώς και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, το Φιλοζωικό Σωματείο Σερβίων – Βελβεντού, και όλους τους συλλόγους και εθελοντές που υποστήριξαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις στο Δημοτικό Πάρκο Σερβίων (2ο Δημοτικό Σχολείο Σερβίων) διοργανώθηκαν από το Σύλλογο Εθελοντών Σέρβια Εν Δράσει υποστηρίχτηκαν από συλλόγους και εθελοντές και ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.