Επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου υποστήριξης λογιστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνηςdipethe_bigΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης επαναπροκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την υποστήριξη της λειτουργίας εφαρμογών γενικής λογιστικής  με διπλογραφική μέθοδο, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων για το έτος 2016.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ενέκρινε  την επαναπροκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την υποστήριξη της λειτουργίας εφαρμογών γενικής λογιστικής  με διπλογραφική μέθοδο και σύνταξη οικονομικών καταστάσεων της Επιχείρησης για το έτος 2016, προϋπολογιζόμενης καθαρής δαπάνης € 20.000 + ΦΠΑ 23%.

Ο διαγωνισμός θα είναι μειοδοτικός, με έκπτωση επί της καθαρής τιμής του τιμολογίου της υπηρεσίας (έκθεση εργασιών – δαπάνης) που θα εκφράζεται σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%) και θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης, Αίθουσα Τέχνης, Πάρκο Αγίου Δημητρίου, τη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, με ώρα έναρξης αποδοχής των προσφορών στις 19:00 και ώρα λήξης στις 19:30.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Κοινωφελή Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ. Αντίγραφο της προκήρυξης χορηγείται από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 24610-24062.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.