Άλλο ένα ατύχημα σε ορυχείο της ΔΕΗ όπου αποφεύχθησαν τα χειρότερα – Δείτε φωτογραφίες και το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



11srftyhffΑτύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου στο Νότιο Πεδίο της ΔΕΗ, όταν φορτηγό φορτο-εκφόρτωσης ανατράπηκε, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το KOZANILIFE.GR.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οδηγός του φορτηγού πήγε να ξεφορτώσει, δεν υπολόγισε σωστά -προφανώς- το βάρος του φορτηγού του, σε συνδυασμό με την κακή ποιότητα του εδάφους, με αποτέλεσμα να τουμπάρει. Ευτυχώς, ο οδηγός πρόλαβε να πηδήξει έγκαιρα από το φορτηγό και αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

To KOZANILIFE.GR, επικοινώνησε με αυτόπτη μάρτυρα, εργαζόμενο, ο οποίος μας είπε για την επικινδυνότητα της δουλειάς τους αλλά και τις συνθήκες, οι οποίες είναι σκληρές.

«Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμό, αλλά οι συνθήκες που δουλεύουμε είναι δύσκολες. Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεται αυτό ο κόσμος, κάθε στιγμή είναι επικίνδυνη και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, κάθε στιγμή ρισκάρουμε τη ζωή μας».

Μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, εργάζονται οι οδηγοί, οι χειριστές, αλλά και ένα σωρό άλλοι εργαζόμενοι για την παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος. Πολλά ατυχήματα με κόστος πολλές φορές την ίδια τους τη ζωή… ευτυχώς σήμερα δε μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Τέλος καλό, όλα καλά στη σημερινή περιπέτεια του οδηγού και να ευχηθούμε να μη δούμε στο μέλλον, άλλα ατυχήματα μέσα στη ΔΕΗ.

22adfgrdeas

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.