Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η Πτολεμαΐδα – Συνεχίζονται οι «Γιορτές στην πόλη»



sfgnhjsrhty

Σε ρυθμούς  εορταστικούς κινείται η Πτολεμαΐδα καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα του Δήμου Εορδαίας με την επωνυμία «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ».

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τόσο στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου , όπου η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη, όσο και στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης , αλλά και στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου , που φιλοξένησε τη μεγάλη μουσική συναυλία με τη Φιλαρμονική, τους Τροβαδούρους και το Μουσικό Σχολείο.

Η Τρίτη μέρα των Χριστουγέννων με σύμμαχο και τον καλό καιρό , ήταν ιδιαίτερη για τα μικρά παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις γιορτινές εικαστικές δράσεις του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας , που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαίδας , ενώ έπαιξαν και διασκέδασαν υπό την καθοδήγηση της παιδαγωγού Μάρθας Μαυρίδου.

Γεμάτη  από παιδιά ήταν και η αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου με το λούνα –παρκ ,το τρενάκι, το φουσκωτό  και τα συγκρουόμενα να έχουν και πάλι  την τιμητική τους και  τον Αι-Βασίλη να πρωταγωνιστεί.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η Πτολεμαΐδα – Συνεχίζονται οι «Γιορτές στην πόλη»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.