Δωρεάν διανομή χυμού ροδάκινου από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού



dimos_servion_logoΟ Δήμος Σερβίων – Βελβεντού θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή χυμού ροδάκινου την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 από τις 9.30 π.μ έως τις 13.30 μ.μ, στην αίθουσα Πολυτέκνων απέναντι από την Εκκλησία Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.

Ωφελούμενοι της διανομής είναι:

-οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
-οι ωφελούμενοι της Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ),
-οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Επίσης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων θα γίνει δωρεάν διανομή χυμού ροδάκινου στους μαθητές όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την Επισιτιστική Βοήθεια, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των προϊόντων.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής
Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.