Βίντεο: Ένα ακόμη βραβείο για την ταινία του Κοζανίτη Νίκου Κουρού «Ευχαριστώ για την αποδοχή»rathrtuhyrw

Άλλο ένα βραβείο κέρδισε η ταινία του Νίκου Κουρού ”Ευχαριστώ για την αποδοχή” στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθηνών την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο Αλκυονίς. Η ταινία διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 150 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και ήταν ανάμεσα στις 23 που τελικά διακρίθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 10 διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, αποκομίζοντας πολύ καλές εντυπώσεις και 3 βραβεία μέχρι στιγμής, ενώ για το νέο χρόνο αναμένεται να συμμετάσχει σε άλλο ένα διεθνές φεστιβάλ, το Golden Sun Short Film Festival της Μάλτας και έπεται συνέχεια.

Στην ταινία παίζουν οι Πίστη Κρυσταλλίδου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Κατερίνα Πολιτίδου, Γιάννης Αδαμίδης και ο Νίκος Κουρού. Τα κοστούμια είναι του Πάρη Κουκουλόπουλου, τα σκηνικά επιμελήθηκε το Τμήμα Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, το μακιγιάζ η Νάνσυ Χαρίση, τις κομμώσεις οι Γλυκερία Σερσέμη, Κική και Δέσποινα Αδαμίδου,  τη μετάφραση και προσαρμογή υπότιτλων η Judi Caso, την αφίσα της ταινίας φιλοτέχνησε ο Παντελής Βαλταδώρος, τις εναέριες λήψεις ο αξέχαστος Ισαάκ Μιχαηλίδης (στον οποίο οι συντελεστές θέλουν να αφιερώσουν την ταινία στη μνήμη του). Μπούμαν ο Γιάννης Κυπραίος,  το sound design επιμελήθηκε η Ελένη Φασούλα, τη μουσική ο Γιάννης Παπαδημητρίου, κάμερα ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης το μοντάζ ο Φάνης Τοψαχαλίδης, τη διεύθυνση φωτογραφίας οι Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης-Φάνης Τοψαχαλίδης, το σενάριο και η σκηνοθεσία του Νίκου Κουρού. Η παραγωγή της ταινίας είναι των Creating Memories-Tops Productions.

Βίντεο από την απονομή του βραβείου στο 5ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αθηνών:


Βράβευση στο 5ο Διεθνές Φεστιβαλ Ψηφιακού… από nikoskourou

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.