Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ Προμηθέας



tei_dit_mak_logoTο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας παρέδωσε την Τρίτη 22/12/2015 στο  Γενικό  Κατάστημα Κράτησης ( Γ.Κ.Κ.)   Θεσσαλονίκης, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλο υλικό στο ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, στην Θεραπευτική Κοινότητα  που λειτουργεί  εντός των φυλακών Διαβατών. Τα μέλη, το προσωπικό και η διοίκηση του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε ως τμήμα μας στην προσπάθεια τους.

Το Θεραπευτικό  Πρόγραμμα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ του ΚΕΘΕΑ είναι καινοτομικό στην προσέγγιση, ανθρώπινο στην λειτουργία του και ελπιδοφόρο. Η εργασία που το προσωπικό και η διοίκηση του προγράμματος έχει καταθέσει ξεπερνά τα όρια του καθήκοντος. Ακούσαμε  τις προσωπικές ιστορίες των μελών, την αγωνία του προσωπικού για προσφορά και είδαμε την ελπίδα στα μάτια όλων.

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα μας δεσμεύεται,  ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός και παραστάτης στην προσπάθεια αυτή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.