Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμο Βοΐου από το Γυμνάσιο Σιάτιστας – Εκδήλωση της ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ. στη Σιάτισταuutyuetyutyuiety

Τα κάλαντα έψαλλαν στον Δημαρχείο στη Σιάτιστα σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου οι μαθητές του Γυμνασίου Σιάτιστας, με τη συνοδεία της Διευθύντριας κ. Νίνας Κατσίκα και του καθηγητή μουσικής κ. Γεωργίου Κουφογιάννη.

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που βρίσκονταν στην αίθουσα συνεδριάσεων για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά και οι εργαζόμενοι στο Δήμο ευχαρίστησαν τους μαθητές για αυτή την ευχάριστη γιορτινή νότα και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές και καλή σταδιοδρομία.


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Βοΐου (ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ.) σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με ομιλητή τον συγγραφέα – ερευνητή κ. Γιώργο Πασχαλίδη τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας, ώρα 6.00 μμ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.