Τα καταστήματα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ της Κοζάνης ξαναγέμισαν τα ράφια τους! Συμφωνία εξαγοράς του ελληνικού τμήματoς της Βερόπουλος από την εταιρία ΜΕΤΡΟveropoulos_kozanis

Τα καταστήματα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ της Κοζάνης ξαναγέμισαν τα ράφια τους!

Tα 2 καταστήματα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην Κοζάνη είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους καταναλωτές που τόσα χρόνια εμπιστεύονται την ιστορική ελληνική εταιρία για τα ψώνια τους.

Τα ράφια των καταστημάτων ξαναγεμίζουν με προϊόντα και οι καταναλωτές βρίσκουν και πάλι αυτό που ψάχνουν.

H ευχάριστη αυτή εξέλιξη έρχεται ύστερα από την συμφωνία εξαγοράς του ελληνικού τμήματoς της Βερόπουλος από την εταιρία ΜΕΤΡΟ που διασφαλίζει με τον καλλίτερο τρόπο τη βιωσιμότητα των καταστημάτων ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και, μαζί, το μέλλον 4.500 εργαζομένων που αποκτούν πια και πάλι αισιοδοξία για την εργασία και την καθημερινότητα τους.

Όλα αυτά έγιναν χάρη σε εσάς. Γιατί σταθήκατε δίπλα μας στα δύσκολα. Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και σας περιμένουμε ξανά στα καταστήματά μας. Για να σας προσφέρουμε και πάλι αυτό που τόσα χρόνια απολαμβάνετε: το κέφι όταν «γυρίζετε απ’ το Βερόπουλο».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.