Προς κατάργηση ή συγχώνευση με άλλους φορείς ο Οργανισμός Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης



dimos_kozanis_politistikaΣτη σταδιακή κατάργηση ή απορρόφηση του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης προσανατολίζεται η δημοτική αρχή, λόγω της είδη ειλημμένης απόφασης για τον εξορθολογισμό στη διαχείριση των οικονομικών και για την εξοικονόμηση πόρων.

Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kozanimedia, υπήρχε σχετική ενημέρωση των εργαζομένων στον ΟΑΠΝ από τη διευθύντρια Φωτεινή Διάφα, η οποία ανέφερε πως υπάρχουν τρία σενάρια στο «τραπέζι»: Το πρώτο η απορρόφηση του ΟΑΠΝ από το Δήμο Κοζάνης και η τοποθέτηση-απόσπαση των νυν εργαζόμενων σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου, το δεύτερο η απορρόφηση του Οργανισμού από την Κοινωφελή Επιχείρηση και το τρίτο η συγχώνευση με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή δημοτική αρχή φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) σε μια τέτοια σημαντική τομή στο οργανόγραμμα του Δήμου Κοζάνης η οποία, ασφαλώς, θα προκαλέσει ουκ ολίγες συζητήσεις και σχόλια.

Το Kozanimedia επικοινώνησε με τη σημερινή πρόεδρο του ΟΑΠΝ Φανη Φτάκα-Τσικριτζή, η οποία ευγενικά αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα, παραπέμποντας στο δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη.

O τελευταίος, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο Kozanimedia, αρκέστηκε να σημειώσει πως «δε θα ήθελα να μιλήσω αυτή τη στιγμή για το ζήτημα».

Ασφαλώς, η συγκεκριμένη εξέλιξη, οδηγεί και στην απομάκρυνση της κυρίας Φτάκα από τη θέση της προέδρου του Οργανισμού, σενάριο που ήδη «κυκλοφορούσε» εδω και μήνες στους παροικούντες εν τη…δημοτική Ιερουσαλήμ…

Π.Π. για το kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.