Αλλαγές αντιπεριφερειαρχών προανήγγειλε ο Θ. Καρυπίδης στη συνάντηση του συνδυασμού του



karipidis23Την αλλαγή αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων από τον ερχόμενο Μάρτιο προανήγγειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης, στη συνάντηση του συνδυασμού του το περασμένο Σάββατο, η οποία διήρκησε μάλιστα 6,5 ολόκληρες ώρες, καθώς ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο πριν το 8 το βράδυ!

Ο Θ. Καρυπίδης έκανε έναν απολογισμό του έργου της περιφερειακής αρχής από την ανάληψη των καθηκόντων της, ενώ δήλωσε ότι στο πλαίσιο όσων είχε υποσχεθεί στην αρχή της θητείας αυτής της περιφερειακής αρχής θα προχωρήσει σε αλλαγές από τον Μάρτιο, προκειμένου να περάσουν και άλλοι περιφερειακοί σύμβουλοι από θέσεις αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων, λέγοντας: «Υπολογίζω στο 18μηνο να κάνω αλλαγές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχη παραταξιακή συνάντηση με τους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης προγραμματίζει και ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Πλακεντάς στις αρχές του νέου χρόνου, όπου θα γίνει ένας απολογισμός του έργου που παρήχθη στο διάστημα που πέρασε.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Π», θα ακολουθήσει μέσα στο Γενάρη και δημόσιος απολογισμός του έργου της αντιπεριφέρειας Π.Ε. Κοζάνης, ο οποίος προβλέπεται άλλωστε από τον κώδικα του προγράμματος “Καλλικράτη”, κατ’ αντιστοιχία του θεσμού που υφίσταται για τους δήμους της χώρας.

Από το e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.