Επιτυχημένη η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2015azrthjrtzahjrthj

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2015, η οποία έληξε στις 06.12.2015, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, Αθήνα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το μήνυμα “Ζήσε αλλιώς …, Νιώσε αλλιώς…”: στοχεύοντας στον επανακαθορισμό της θέσης της στην τουριστική βιομηχανία με τη δημιουργία ενός διακριτού, ελκυστικού και αυθεντικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο θα συνδέεται με την ταυτότητα της περιοχής και θα ενσωματώνει την εικόνα της, και διασφαλίζοντας ποιότητα στην εμπειρία της αναψυχής, σχεδιάζει την ανάπτυξη και προώθηση ενός τουριστικού προϊόντος, με ενιαία εικόνα και περιεχόμενο ως προορισμός ποιοτικών εναλλακτικών “εμπειριών”.

Επίσης, προσπαθεί να προβάλει το τουριστικό προϊόν και μέσω της συμμετοχής της σε τουριστικές εκθέσεις, αφήνοντας το στίγμα της και παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα άμεσης προβολής των τουριστικών επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας στους ενδιαφερόμενους αγοραστές τουριστικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο συγκεκριμένου προγράμματος προκαθορισμένων Β2Β συναντήσεων. Οι Β2Β συναντήσεις με Hosted Buyers της έκθεσης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε Κύπρο, Γερμανία, Λιθουανία και Ολλανδία, αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος της συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόντος ως “Δυτική Μακεδονία” αλλά και την ανάδειξη επιμέρους θεματικών ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επισκέφτηκε η Υπουργός Τουρισμού, κ. Έ. Κουντουρά, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Φ. Γεννηματά, και άλλοι επίσημοι.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας οργανώθηκε σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, τους Δήμους της Περιφέρειας, την Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, τα Χιονοδρομικά Κέντρα και τις Ενώσεις Ξενοδόχων και Τουριστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για τη συνεισφορά τους.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως όραμα τη δημιουργία ενός καινοτόμου ελκυστικού και ολοκληρωμένου τουριστικού προϊόντος, θα συνεχίσει τις προσπάθειές της σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την προώθηση, προβολή του και τον επανακαθορισμό της θέσης της στην εγχώρια τουριστική βιομηχανία.

3 σχόλια στο άρθρο “Επιτυχημένη η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2015

 1. greek tourism…χαχα…
  ποιόν τουρισμό, αυτόν χωρίς προυπολογισμό?
  ή αυτόν που δεν προασπαθήσατε να στηρίξετε με το δάσος των ξωτικών?
  όταν δλδ “θα έρθει”(αν θα έρθει), ο τουριμσός στην Κοζάνη και πάει καλά το εγχείρημα του δάσους των ξωτικών, να πάρετε και σεις λίγο από την πίτα της δόξας!
  “Αν δούμε ότι είναι κάτι που αξίζει, να το στηρίξουμε”, εσείς δεν το είπατε κ.Καρυπίδη?
  Δλδ εσείς που δεν κάνατε τπτ πρέπει να σας ρίξουμε στον καιάδακ εσάς κ τους δημοτικούς αχυράνθρωπους.

 2. Πόσες χιλιάδες επισκέπτες κλεισατε για τη δυτική μακεδονία στην έκθεση που πήγες;
  πόσα χιλιάρικα κόστισε η έκθεση;
  πόσα ήταν τα έξοδα μετακινησησ σασ για να πινετε κρασια με τις κουντουραδεσ;;;

  Ανατροπή-Δημιουργία!

  Δεν μου επιτρέπει η αγωγή μου να σασ βρίσω σχεδόν όλους εκεί μέσα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.