Δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα Οικιακής Παραγωγή Οίνου, πότων και ηδύποτων διάρκειας 30 ωρών από το ΚΔΒΜ Δήμου Βοΐου



kentro_dia_viou_mathisisΕνημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Βοίου και το Υπουργείο Παιδείας, έρευνας  και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) ότι στο χώρο του Γυμνάσιου Σιάτιστας θα λειτουργήσει δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ενήλικων από το  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βοίου.

Συγκεκριμένα, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους/νες να δηλώσουν συμμέτοχη για το  πρόγραμμα επιμόρφωσης  για την εξής θεματική ενότητα:

Οικιακή Παραγωγή Οίνου, πότων και ηδύποτων διάρκειας 30 ωρών.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας  και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κ.Δ.Β.Μ Βοίου και στην ιστοσελίδα του Δήμου  Βοΐου. Πλατειά Τσιστοπούλου 5, Δημαρχείο. Τηλ. 2465350126 ΩΡΕΣ 10:00-13:00

email: kdvm220@gmail.com ( υπόδειγμα αίτησης επισυνάπτεται παρακάτω)

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10-12-2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.