Μ. Κουτσοσίμος: «Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ, αυτό είναι το στίγμα της νέας Δημοτικής Αρχής» – Δείτε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου



koutsosimos_manolis

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο κ. Μανώλης Κουτσοοσίμος, το μεσημέρι της Τρίτης 17 Νοεμβρίου για τον απολογισμό της Κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης.

“Αν ρωτήσετε την αγορά, δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ, αυτό είναι το στίγμα της νέας δημοτικής Αρχής”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Κουστοσίμος.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο σημαντικό χρέος το οποίο παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή, το οποίο ανέρχεται στο 1.600.000, για τους απλήρωτους υπαλλήλους έκανε λόγο, τους οποίους αντιμετωπίσανε και σήμερα “δεν υπάρχει ούτε ένας απλήρωτος υπάλληλος”, όπως συμπλήρωσε ο κ.Κουστοσίμος. Διευκρίνησε πώς τα χρέη προς το ΙΚΑ και την εφορία, τα  οποία παρέλαβαν, έχουν μπει σε διαδικασία ρύθμισης.

“Κάναμε καλή διαχείρηση κατά την άποψή μας, με έλεγχο  των δαπανών και αυτό μας δίνει σαν αποτέλεσμα, να μπορούμε να έχουμε και ένα μικρό περίσσευμα, το οποίο το χρησιμοποιήσαμε για να αποπληρώσουμε παλιά χρέη. Ανταποκριθήκαμε σε μέγιστο βαθμό σε ότι αφορά τον εξοπλισμό των δομών μας.”

Κλείνοντας ο κ.Κουστοσίμος, αναφέρθηκε στη δημιουργία της Κοινωνικής Τράπεζας Τροφίμων, για τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.

Δείτε το βίντεο:

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.