ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Π.Δ.Μ.: Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή του κ. Ν. Καραλίγκα στη Δ.Ε. του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου



geotee_logoΕκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον συνάδελφο κ. Νικόλαο Καραλίγκα, ιδιώτη Κτηνίατρο, για την εκλογή του στη Διοικούσα Επιτροπή του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, στις εκλογές της 15ης Νοεμβρίου 2015.

Η εκλογή ενός καταξιωμένου και έμπειρου μέλους του  Παρατήματος μας σε ένα φορέα πανελλήνιας εμβέλειας, ανοίγει το δίαυλο για την ανάδειξη και προβολή των θεμάτων του Κτηνοτροφικού Τομέα και των Κτηνιάτρων της Δυτικής Μακεδονίας σε κεντρικό επίπεδο.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά και τόσο σημαντικό έργο που έχει να επιτελέσει, και διαβεβαιώνουμε ότι το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια για την επίτευξη των κοινών στόχων και επιδιώξεων.

 
Για τη Δ.Ε. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Π.Δ.Μ.

Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Γ. Σιόγκας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.