Κάλεσμα του Δήμου Βοΐου για συμμετοχή στην 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo



dimos_voiouΟ Δήμος Βοΐου θα συμμετέχει στην 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – Greek Tourism Expo που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σκοπός της Δημοτικής  Αρχής, μέσα από τη συμμετοχή στην έκθεση αυτή, είναι η προβολή του Δήμου μας, των μοναδικών προϊόντων της γης του Βοΐου, της Ιστορίας, των ηθών και εθίμων, του πλούσιου φυσικού τοπίου, των φιλόξενων ανθρώπων, της Τέχνης και του Πολιτισμού, η  προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας και η συνεργασία διαφόρων επιχειρήσεων από Ελλάδα και Εξωτερικό με αντίστοιχες επιχειρήσεις του Δήμου μας.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους τους οινοπαραγωγούς και παραγωγούς αγροτικών, τυροκομικών προϊόντων, παραδοσιακών γλυκών, γούνινων ειδών, μελιού, όσπριων και ζυμαρικών  του Δήμου μας να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου για προβολή και διαφήμιση των προϊόντων που παράγει η περιοχή του Βοΐου, συμμετέχοντας στην έκθεση αυτή ως χορηγοί στο stand του Δήμου και  εκθέτοντας τα προϊόντα τους,  και να αποστείλουν στο Δήμο έντυπο διαφημιστικό υλικό της επιχείρησής τους προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες προετοιμασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία Δημάρχου στο τηλέφωνο 24653 50102 και 50127.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.