5η θέση για τη Γραμματική Χριστίδου στο Διεθνές Πρωτάθλημα της Κροατίας



ssrsghydtyjyt

Η Εορδαική Δύναμη ήταν παρούσα σε ακόμη μια μεγάλη και δύσκολη αγωνιστικά διοργάνωση. Στο Διεθνές Πρωτάθλημα της Κροατίας, Croatia Open G1 συμμετείχε με την Γραμματική Χριστιδου η οποία μετά την επιστροφή της από την προετοιμασία της στην Αίγυπτο. Στο πρωτάθλημα που διεξάχθηκε στις 7/11/2015-8/11/2015 συμμετείχαν τουλάχιστον χίλιοι διακόσιοι αθλητές, καθώς και εθνικές  ομάδες από όλο τον κόσμο. Η αθλήτρια μας μετά από δυνατά παιχνίδια, τα οποία κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και με αρκετές ανατροπές, έμεινε στην 5η θέση. Συγχαρητήρια στην αθλήτρια και τον προπονητή της.

Στην συνέχεια ο Σύλλογος θα αγωνιστεί για την πανελλήνια πρόκριση πρωταθλήματος στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης με επτά αθλητές οι οποίοι θα προσπαθήσουν αγωνιστικά να κατακτήσουν μια θέση στους 8 της Βόρειας Ελλάδας ώστε να πάρουν το εισιτήριο για να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων,  για αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001-2003 και 2004, που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα. Το Δ.Σ εύχεται στους αθλητές και στον προπονητή καλή επιτυχία. Ο αγώνας μας συνεχίζεται με περισσότερο πάθος!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.