Μεγάλη επιτυχία στο φετινό 10ο Καστανοπάζαρο Πενταλόφου Βοΐου – Δείτε φωτογραφίες



1dhmdjhyghg

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο Καστανοπάζαρο στον Πεντάλοφο του Δήμου Βοΐου, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν στην εκδήλωση.

Η Ομάδα Παραγωγών Καστάνου Πενταλόφου πρόσφερε στον κόσμο άφθονα κάστανα και κρασί. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων της Ομοσπονδίας Σωματείων Αποκορώνου Χανίων, του ΚΑΠΗ Σιάτιστας, της Βοΐακής Εστίας Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Ποντίων Τσοτυλίου και Περιχώρων και του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, υπό τους ήχους της ορχήστρας του Παναγιώτη Ντίμτσιου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Μακεδονίας Φώτης Κεχαγιάς,  οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Βοΐου και πλήθος κόσμου από όλο το Βόιο και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμος Βοΐου συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και ευχαριστεί τους φίλους Κρήτες για τη συμμετοχή τους, καθώς και όλο τον κόσμο που τίμησε με την
παρουσία του την εκδήλωση αυτή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.