Βίντεο: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την κατανομή των οικοπέδων του νέου οικισμού της Ποντοκώμηςaayuluyiugoio

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την κατανομή των οικοπέδων του νέου οικισμού της Ποντοκώμης. Το ενδιαφέρον των κατοίκων μεγάλο και από την πρώτη μέρα πολλοί ήταν οι κάτοικοι, που αναζήτησαν πληροφορίες ή προχώρησαν στην υποβολή της αίτησης , στο ΚΕΠ του Δήμου Κοζάνης στην Ποντοκώμη.

Κοντά στους κατοίκους βρέθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος επισκέφτηκε την Ποντοκώμη και είδε από κοντά τη διαδικασία, που ακολουθείται.

«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και ότι μικροπροβλήματα δημιουργηθούν θα επιλύονται άμεσα. Εύχομαι και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά» ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης.

Τόνισε επίσης πως «θα γίνουν διεξοδικές  συζητήσεις για το πώς θα γίνουν όλες οι διαδικασίες, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο νέος οικισμός Ποντοκώμης θα είναι ένα πραγματικό χωριό και θα μοιάζει λίγο με το σημερινό χωριό. Γίνονται όλες οι κινήσεις για να πάνε όλα καλά».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.