Δύο μετάλλια για τους Κοζανίτες αθλητές στην επιτραπέζια αντισφαίριση – Χρυσό ο Ζέρβας Ν., χάλκινο ο Παναγιωτίδης Α.



sfghnfsghjdjy

Με απόλυτη επιτυχία αγωνίστηκαν οι τρεις Κοζανίτες αθλητές στο 1ο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το σαββατοκύριακο 17 και18 Οκτωβρίου.

Στην κατηγορία των νέων ανδρών ο αθλητής μας Ζέρβας Ν., που αγωνίζεται φέτος με τον Α.Σ. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ στην Α2 κατηγορία,  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αήττητος.

Είναι ο πρώτος αθλητής από την Κοζάνη που κατακτά χρυσό σε τέτοιο πρωτάθλημα. Πήγε στην Καβάλα ως Νο 3 και αφού νίκησε όλους τους αντιπάλους του στον όμιλο, επικράτησε στον ημιτελικό του Σβάρνα Νο1, με 3-1, και στον τελικό του Ξανθόπουλου Νο 2 με 3-1.

Ο έτερος αθλητής του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ Παναγιωτίδης Α., στην ίδια κατηγορία, πήγε στην Καβάλα ως Νο 5 και αφού πήρε την 1η θέση στον όμιλο με δύο νίκες και μία ήττα από το Νο1 με 2-3, μπήκε στην τετράδα των μεταλλίων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ο τρίτος αθλητής μας  Χριστοδούλου Θ. έκανε στον όμιλο μία νίκη και δύο ήττες και τελικά κατετάγη 7ος, πίσω από τον αθλητή τον οποίο είχε νικήσει στον όμιλο!

Συγχαρητήρια και στους τρεις Κοζανίτες αθλητές οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους,  αποζημιώνουν πρώτα τους εαυτούς τους, έπειτα τους γονείς τους και τέλος τον σύλλογο μέσα από τον οποίο ανδρώθηκαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.