Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης σχολιάζει τον «Αίαντα» του Γιάννη Ρίτσου



98hhiluhoijhoijoΤο 3ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης παρακολούθησε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου την παράσταση «Αίας» του Γιάννη Ρίτσου που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης έδωσε δωρεάν στο πλαίσιο της ανάδειξης του παιδευτικού ρόλου του θεάτρου.

Μετά την παράσταση, μας κοινοποίησαν το σχόλιό τους:

«Θεατρική παράσταση «Αίας» του Γ. Ρίτσου από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Μαθητές της Β΄τάξης της ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών σπουδών του Λυκείου μας παρακολούθησαν στην Αίθουσα Τέχνης δωρεάν το θεατρικό μονόλογο του Γ. Ρίτσου «Αίας» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές – εντυπωσιάστηκαν από το δραματικό μονόλογο, τη δυνατή ερμηνεία, την αμφιθεατρική διάταξη των μαθητών στη σκηνή και τη συζήτηση στο τέλος της παράστασης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης!»

Ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης που ανταποκρίθηκε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Ενημερώνουμε ότι έχει δοθεί παράταση για τις παραστάσεις του «Αίαντα» του Γιάννη Ρίτσου για την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Στη φωτογραφία ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κοζικόπουλος και η καλλιτεχνική διευθύντρια Ελένη Δημοπούλου συνομιλούν με τους μαθητές και τις μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.