Ανοιχτή συγκέντρωση – συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας στην Κοζάνη



laikienotitaH συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, της πολιτικής της λιτότητας και της  ύφεσης της οικονομίας, με την ψήφιση και υλοποίηση του 3ου μνημονίου,  αλλάζει δραματικά τη ζωή του λαού.

Ήδη ξεκίνησε η φοροκαταιγίδα, η περαιτέρω διάλυση  των εργασιακών σχέσεων, η συρρίκνωση των συντάξεων, η επιδρομή στα αγροτικά εισοδήματα, το χτύπημα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και σειρά μέτρων που εξωθούν στην μετανάστευση των νέων, στην ανεργία και στην περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού.

Συνολικά το μνημονιακό κατεστημένο επενδύει στην απογοήτευση, την ηττοπάθεια, την εξατομίκευση.

Στον αντίποδα είναι αναγκαίο, όσο ποτέ, να επενδυθεί η δυνατότητα να ενισχυθούν οι  συλλογικοί αγώνες για την ανατροπή των μνημονίων και η προσπάθεια να ξαναγυρίσει η αυτοπεποίθηση, η συλλογικότητα και η ελπίδα.

Να δημιουργηθούν μέσα από τα κοινωνικά κινήματα και την πολιτική δράση, μέσα και έξω από τη βουλή, οι προϋποθέσεις για τη ριζοσπαστική εναλλακτική λύση στη σημερινή μνημονική πραγματικότητα.

Η Λαϊκή Ενότητα Κοζάνης καλεί τα μέλη και τους φίλους της, καθώς και  όσους και όσες, ανεξάρτητα από τις προηγούμενες πολιτικές επιλογές τους, θέλουν σήμερα να παλέψουν έντιμα, για να σπάσει το μνημονιακό τείχος και να μπει η χώρα μας σε τροχιά αξιοπρέπειας, ανάπτυξης, δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ανεξαρτησίας, σε ανοιχτή συγκέντρωση – συνέλευση την Παρασκευή 23-10-2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αναψυκτήριο του Αγ. Δημητρίου Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.