Επίσκεψη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μ. Δημητριάδη στο υπό κατάληψη ΤΕΙ Πτολεμαΐδαςdimitriadis_mimis1Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης στο Τ.Ε.Ι. της Πτολεμαΐδας, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.

Τα κύρια αιτήματα των φοιτητών είναι :

1. Η αντιμετώπιση της έλλειψης επιστημονικού προσωπικού στην σχολή, με σημαντικές επιπτώσεις στο προσφερόμενο μορφωτικό επίπεδο του ΤΕΙ  Πτολ/δας και άρα την υποβάθμισή του.

2. Η αντιμετώπιση της υποστελέχωσης και της υπολειτουργίας των κλινικών της Μαιευτικής και της Παιδιατρικής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας γεγονός που δημιουργεί προβλήματα εργαστηρίων και πρακτικής άσκησης.

Και τα δύο αιτήματα συμπίπτουν με τις εδώ διαχρονικά διατυπωμένες θέσεις και του Ρεύματος Πολιτών και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ  και είναι στις σταθερές διεκδικήσεις μας που είναι η  πλήρης αναβάθμιση του Μποδοσάκειο  νοσοκομείου  καθώς επίσης και του ΤΕΙ Πτολεμαΐδας ακριβώς σαν ένα υψηλού επιπέδου σύμπλοκου μόρφωσης ,υγείας και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Θα  συνεχίσουμε  σε θεσμικό και πολιτικό επίπεδο τις απαραίτητες δράσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προοπτικής.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επίσκεψη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μ. Δημητριάδη στο υπό κατάληψη ΤΕΙ Πτολεμαΐδας

  1. Ο κακός της υπόθεσης...

    - Edit

    Απαντήστε

    Αντιπολίτευση στον ευατό σας θα κάνετε εσείς… Τι μπορείς να κάνεις κ. Δημητριάδη για την υποστελέχωση και την υπολειτουργία των κλινικών της Μαιευτικής και της Παιδιατρικής στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας; Αντιπολίτευση;; Γιατί λύσεις δεν έχετε σίγουρα.

    Αφού θέλαμε πρώτη φορά αριστερά, ας τα υποστούμε. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.