Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 16 Οκτώβρη στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας



Διαλύουν την Κοινωνική Ασφάλιση, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή και αφαίμαξη στο λαϊκό εισόδημα, τσακίζουν τη ζωή μας!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη, στη Βουλή, το πολυνομοσχέδιο. Τα μέτρα που περιλαμβάνει είναι φωτιά και αποτελούν τα προεόρτια της πιο σκληρής και σαρωτικής επίθεσης που θα συνεχιστεί το Νοέμβρη, με στόχο την πλήρη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, τσάκισμα στους μισθούς, σε συντάξεις και σε εργασιακά δικαιώματα!

Δεν υπάρχει καμία λαϊκή συναίνεση σε αυτό το έγκλημα! Ολοι στο δρόμο, ξεσηκωμός, κανένας συμβιβασμός με το σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας!

Δίνουμε αγωνιστική, μαχητική, μαζική απάντηση στην κυβερνητική προπαγάνδα ότι τα βάρβαρα μέτρα έχουν τη λαϊκή συγκατάθεση! Συμμετέχουμε στον αγώνα, στο σωματείο, στο σύλλογο! Παίρνουμε την υπόθεση της υπεράσπισης της ζωής μας στα δικά μας χέρια.

Τα μέτρα δεν εξαιρούν κανένα εργάτη, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, άνεργο, γυναίκα! Μας καταδικάζουν στη δουλειά και τη ζωή χωρίς δικαιώματα, για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας.

Είναι προκλητικοί! Την ίδια στιγμή απαλλάσσουν μονοπωλιακούς ομίλους από ανταποδοτικά τέλη, από χρέη, από πρόστιμα και αναδρομικά! Χαρίζουν εκατομμύρια σε μονοπωλιακά μεγαθήρια και κυνηγούν τις ψευτοσυντάξεις των υπερήλικων, καταδικάζουν σε δουλειά μέχρι τον τάφο τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, αυξάνοντας τα όρια ηλικίας στα 67 και τα χρόνια ασφάλισης στα 40!

Το πολυνομοσχέδιο που πάει προς ψήφιση την Παρασκευή μαζί με το πόρισμα των “σοφών” που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, αποτελούν την ταφόπλακα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Καμιά αναμονή, καμιά συνθηκολόγηση!

ΔΥΝΑΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα, οργανώνουμε την πάλη, κλιμακώνουμε τον αγώνα. Με συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις στις 22 Οκτώβρη. Πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Ηρθε η ώρα να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία των ταξικών αγώνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.