Κοζάνη: Προσφορά δωρεάν ψωμιού σε πολύτεκνους, άνεργους και άπορους από τα καταστήματα «Κακλίδη»



Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΚΛΙΔΗ με βαθιά συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα και θέλοντας να στηρίξει για άλλη μια φορά τις οικογένειες τις περιοχής, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, Παγκόσμια ημέρα ψωμιού, θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΨΩΜΙ σε άνεργους, πολύτεκνους και τους άπορους.

Ειδικότερα, σε όλα τα καταστήματα ΚΑΚΛΙΔΗ στην Κοζάνη άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι ( οι δύο τελευταίες κατηγορίες με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθευτούν ψωμί δωρεάν.

Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων.

Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΚΛΙΔΗ προβαίνει σε αυτή τη δραστική κίνηση με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν ένα προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι όπως το ψωμί, τη δύσκολη αυτή στιγμή.

Τέλος την ίδια μέρα  και μόνο στο κεντρικό κατάστημα ΚΑΚΛΙΔΗΣ (οδός 11ης Οκτωβρίου, Κοζάνη),  γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα ψωμιού  όπου το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα είδη ψωμιού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.