Υποτροφία σε δύο πρωτοετείς φοιτητές από το Μπλούρειο Ίδρυμα Υποτροφιών στην Κοζάνη



Το Μπλούρειο Ίδρυμα Υποτροφιών, με έδρα την πόλη της Κοζάνης, ανακοινώνει ότι βάσει της με αριθμ. 26/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα χορηγήσει για το Ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016 υποτροφία σε δύο πρωτοετείς φοιτητές, ή φοιτήτριες, ποσού 500€, ανά εξάμηνο σπουδών, για όσα έτη διαρκεί η εκάστοτε σχολή αυτού, ή αυτής.

Δικαίωμα υποτροφίας έχουν οι πρωτοετείς φοιτητές των ανωτέρων, ή ανωτάτων σχολών της Ελλάδας, ή του εξωτερικού που κατοικούν αυτοί και οι γονείς τους στην πόλη της Κοζάνης και είναι γραμμένοι αυτοί και οι γονείς τους στα δημοτολόγια αυτής, έχουν απολυτήριο Λυκείου Άριστα, ή Λίαν Καλώς, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και είναι άποροι. Οι υποψήφιοι και υποψήφιες θα πρέπει να προσκομίζουν επίσης και τα εξής δικαιολογητικά : 1ον. Φωτοτυπία ταυτότητας, 2ον . Απολυτήριο Λυκείου, 3ον. Πιστοποιητικό εγγραφής σε ΑΕΙ –ΤΕΙ στο πρώτο έτος για το ακαδημαικό έτος 2015 – 2016, 4ον. Πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας και πιστοποιητικό Δημότη των ίδιων και των γονέων αυτών. 5ον. Πιστοποιητικό απορίας του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης, όπως και το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό των γονέων των και το έγγραφο Ε9 αυτών και ο,τιδήποτε άλλο ο ίδιος, ή η ίδια επιθυμεί ( πολυτεκνία, ασθένειες, αναπηρίες κτλ ) και αποδεικνύει ειδικές κοινωνικές –οικογενειακές ανάγκες και καταστάσεις που αντιμετωπίζει.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση το αργότερο έως και την 30η Νοεμβρίου 2015, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης. Απορίες και διευκρινίσεις στο τηλ. 2461036050, υπεύθυνος π. Νικόλαος Κοντός, Διαχειριστής και Γραμματέας του Ιδρύματος.

 

Για το Ίδρυμα,
Ο Γραμματέας
π. Νικόλαος Γ. Κοντός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.