Κοζάνη: Πολυθεματική ημερίδα για συνήθη προβλήματα εσωτερικής παθολογίας στην καθ’ημέρα κλινική πράξηH Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος διοργανώνει Ημερίδα με θέμα ”ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘ΄ ΗΜΕΡΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ” στις 3/10/2015 στο συνεδριακό κέντρο Κοβεντάρειο Κοζάνης, με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις νέων δεδομένων, υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Η ημερίδα ξεκινάει 10:30 και θα διαρκέσει όλη μέρα.

Παράλληλα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στο Κοβεντάριο, 10:30 πραγματοποιείται εκδήλωση για το κοινό με θέμα “Καρδιαγγειακός Κίνδυνος: Πρόληψη & Αντιμετώπιση” και με τη συμμετοχή του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Σιδηρά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

10:30-11:30 ΔΙΑΛΕΞΗ
“Καρδιαγγειακός Κίνδυνος: Πρόληψη & Αντιμετώπιση”
Προεδρείο: Α. Χατζητόλιος, Δ. Σιμελίδης
Ομιλητής: Α. Σιδηράς
Σχολιασμό: Χ. Σαββόπουλος

Δηλώσεις μπορείτε να πάρετε από τον Καθηγητή Παθολογίας κ. Απόστολο Χατζητόλιο – Διευθυντή Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Α.Π.Θ., Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Α’ αντιπρόεδρο Εταιρείας Παθολογίας Βορείου Ελλάδος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο 6937 017 432.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.