Κοζάνη: Εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης του επιμορφωτικού σεμιναρίου πολυγλωσσίαςΟ Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο του εορτασμού της ευρωπαϊκής ημέρας γλωσσών, οργανώνει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12.00 το μεσημέρι στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης του επιμορφωτικού σεμιναρίου εκπαιδευτικών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τίτλο «Διαπολιτισμική εκπαίδευση και πολυγλωσσία στην προσχολική και πρωτοσχολική εκπαίδευση των μαθητών» που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας από τις 8 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου 2014 (Α΄ Κύκλος) και από 5 Φεβρουαρίου έως 17 Μαΐου 2015 (Β΄ Κύκλος).

Ακόμη, θα απονεμηθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες στην 1η Γιορτή Πολυγλωσσίας που πραγματοποιήθηκε στις 12,13 & 14 Ιουνίου 2015 στην Κοζάνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.