Πτολεμαΐδα: Εγγραφές στην Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού και στο Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό ΕργαστήριΑπό τη Διοίκηση της Κοινωφελούς  Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές στην Πειραματική Σχολή Κλασικού Χορού (Μπαλέτο), και στο Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι  θα γίνουν από τις 14 έως 30 Σεπτεμβρίου 2015, στο κτίριο όπου στεγάζεται η Κ.Ε.Δ.Ε. (Ισόγειο πρώην Κτιρίου Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας), καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 14:00 (Τηλ. 24630-81232).

Για το Μπαλέτο : Δυνατότητα εγγραφής για κορίτσια από 4 έως 16 ετών

Δικαιολογητικά : 1. Βεβαίωση παιδιάτρου ή παθολόγου ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα. 2. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες ταυτότητας. 3. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συνοδεία του παιδιού κατά την προσέλευσή και την αποχώρησή του από το μάθημα. 4.Αίτηση (η υπεύθυνη δήλωση και η αίτηση παρέχονται στη Γραμματεία).
(Εγγραφή : 10 € – Δίδακτρα : 30 € μηνιαίως).

Για το ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε. : Δυνατότητα εγγραφής για αγόρια και κορίτσια

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Πέμπτη 1η  Οκτωβρίου 2015 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Μαίου 2016. Πληροφορίες για τα προγράμματα μαθημάτων και των δύο δραστηριοτήτων, στη Γραμματεία της ΚΕΔΕ στο παραπάνω τηλέφωνο.

Δικαιολογητικά : 1. Ιατρική βεβαίωση για τα παιδιά, αίτηση, υπεύθυνη δήλωση συνοδείας.
(Εγγραφή : 10 € – Δίδακτρα : 25 € μηνιαίως).

Τα δίδακτρα και για τις δύο δραστηριότητες είναι μειωμένα κατά 50 % για παιδιά πολυτέκνων, ΑμεΑ, μονογονεϊκών οικογενειών και ανέργων με την προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικού Εφορίας και βεβαίωσης Αμεα και ανεργίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.