Δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από το Δήμο Σερβίων-ΒελβεντούΔωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού αύριο, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Θα διανεμηθούν ροδάκινα μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων στους κατόχους της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης και σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού που έχουν ενημερωθεί.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της αποθήκης του κ. Παπαγιάννη Πέτρου στα Σέρβια (2ο χιλ. Σερβίων – Λάρισας) Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Οι σχετικές δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο  της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.