Υπογραφή σύμβασης έργου στο Βόιο – Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Τσοτυλιώτη ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη



Υπογραφή σύμβασης έργου: «Ίδρυση κέντρου τουριστικής πληροφόρησης στο Μπούρινο»

Υπεγράφη, σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, η  σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ίδρυση κέντρου πληροφόρησης στο Μπούρινο»  στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, και του αναδόχου του έργου,  Γιαννούλη Αλεξάνδρου.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου, με διάφορες εργασίες συντήρησης, χωρίς να γίνει παρέμβαση στη στατική λειτουργία του κτιρίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη. Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα LEADER (κωδικός ΟΠΣΑΑ 181284) στο Μέτρο 41 Υπομέτρο 313 Δράση 313-12.   

Έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Βοΐου

Από το Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Βοΐου ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά ξεκινούν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015.

Ώρες λειτουργίας της γραμματείας του Ωδείου, καθημερινά,  από 10:00π.μ. έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.

Συλλυπητήριο μήνυμα από το Δήμο Βοΐου για το θάνατο του Τσοτυλιώτη ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη από το Τσοτύλι Βοΐου.

Ο Στάθης πάλεψε σκληρά τόσα χρόνια να κρατηθεί στη ζωή και να επιστρέψει στο σπίτι του και στην οικογένειά του. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε, και άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας τη θλίψη στο πανελλήνιο.

Στις καρδιές όλων μας ο Στάθης θα είναι ένας ακόμη ήρωας της Ελληνικής Αστυνομίας που θυσιάστηκε εν ώρα υπηρεσίας.

Σήμερα, τον αποχαιρετούμε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Τσοτύλι, και του ευχόμαστε καλό παράδεισο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.