Με επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία του Δήμου Βοΐου στην 2η Αγροτική και Βιοτεχνική έκθεση ΠέλλαςΤα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών συγκέντρωσε το περίπτερο του Δήμου Βοΐου στην 2η Αγροτική και Βιοτεχνική έκθεση Πέλλας που διεξάγεται από τις 2 έως και τις 6 Σεπτεμβρίου 2015 στην Κρύα Βρύση.

Τοπικά προϊόντα από πολλές επιχειρήσεις  του Βοΐου κοσμούν το περίπτερο του Δήμου, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να πάρουν έντυπο υλικό του Δήμου και διαφημιστικά φυλλάδια ξενοδοχείων της περιοχής, και να θαυμάζουν το φωτογραφικό υλικό που βρίσκεται στο χώρο του περιπτέρου.

Τις ευχαριστίες του για τη συμμετοχή και τα συγχαρητήριά του για την πολύ καλή παρουσία του Δήμου Βοΐου στην έκθεση έδωσε και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση και την ανταπόκριση του κόσμου στην έκθεση. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.