Νταλάρας, Βιτάλη και Γλυκερία αποθεώθηκαν και μάγεψαν το κοινό της Κοζάνης – Δείτε το βίντεο του kozaniLife.gr



Μία εξαιρετική συναυλία απόλαυσαν το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπεμβρίου όσοι παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης.

Τρεις μεγάλοι ερμηνευτές του Ελληνικού πενταγράμμου, ο Γιώργος Νταλάρα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ένωσαν τις μαγικές φωνές τους και το αποτέλεσμα επί σκηνής, ήταν κάτι περισσότερο απο εκπληκτικό. Μια μουσική συνάντηση, που σίγουρα η Κοζάνη, θα θυμάται για καιρό.

Με “βαριά” ιστορία ο καθένας τους στην προσωπική τους καλλιτεχνική πορεία, φάνηκε τελικά, ότι η συνύπαρξη τους κάνει να ξεπερνούν τους εαυτούς τους.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αυτής συναυλίας, ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ερμήνευσαν επιτυχίες του παρελθόντος που αγαπήθηκαν, με τους 5.500 θεατές να τους αποθεώνουν και την Ελένη Βιτάλη, σε κάποιο από τα τραγούδια που ερμήνευε επί σκηνής να συγκινείται. Ο παλμός που μετέδιδε ο κόσμος στους αγαπημένους του καλλιτέχνες, ήταν δυνατός.

“Το καλωσόριμα σας, το νοιώσαμε”, μας είπε η Ελένη Βιτάλη, αλλά και ο Γιώργος Νταλάρας με τη Γλυκερία, έδειχναν να απολαμβάνουν τη μεγάλη αγκαλιά του κόσμου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας, “Η ορχήστρα σήμερα παίζει μαγικά, τι τους κάνατε απόψε”.

Στο τέλος της συναυλίας, η Ελένη Βιτάλη μίλησε στο kozaniLife.gr, για τη βραδυά, για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Γλυκερία, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις .

“Σήμερα, ήταν μία οικoγενειακή veggera, το καλωσόρισμα σας το νοιώσαμε όλοι μας. Με τα παιδιά, συνεργαζόμαστε 37χρόνια. Μέσα από αυτή τη ζύμωση, συσπειρωθήκαμε, χτίσαμε μία δυνατή σχέση. Σήμερα νοιώθουμε σα 17χρονών επί σκηνής. Οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε: “είναι δραματικά αυτά που ζούμε,υπάρχει έλλειψη παιδείας, δεν θα αλλάξει τίποτα, αν δεν αλλάξουμε εμείς. Είμαστε όλοι συνένοχοι” .

Δείτε το βίντεο του kozaniLife.gr με τις μεγάλες ερμηνείες των καλλιτεχνών:

 

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.