Προϊόντα Θεσσαλικής Γης στην Κοζάνη στα καταστήματα deux Kk – Κατερίνα Κορκά



Βρείτε τα Προϊόντα Θεσσαλικής Γης στην Κοζάνη στα καταστήματα deux Kk – Κατερίνα Κορκά

Πρώτες ύλες από τον τόπο μας, τη Θεσσαλική γη… Καλλιεργημένη από εμάς, αγρότες δεύτερης και τρίτης γενιάς…
Με την εφαρμογή πρότυπων συστημάτων διαχείρισης και πιστοποίησης, παράγουμε ποιοτικά, απολύτως ελεγμένα, προϊόντα… Δίνουμε υπεραξία στους καρπούς της Θεσσαλικής γης… Αναδεικνύουμε τον πλούτο της γης μας…


ΑΛΕΥΡΑ – ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΛΕΥΡΩΝ



  ΘΕΣγη ΚΡΙΘΙΝΟ

 Έχει μια μεστή γεύση που δύσκολα συναντάται σε άλλα ψωμιά. Έχει σκληρή και τραγανή κρούστα και σφιχτή ψίχα που κάνει      διακριτή τη γεύση του κριθαριού. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος στον χώρο της γαστρονομίας και εξελίχθηκε σε γκουρμέ  καρπό! Εκλεκτό προϊόν της θεσσαλικής γης, το κριθάρι είναι ένας από τους καρπούς με τα μεγαλύτερη οφέλη για την υγεία, με    ευχάριστη γεύση.



  ΘΕΣγη 
ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

 Ιδιαίτερο ψωμί που θα το λατρέψουν οι καταναλωτές.
 Με αλεύρι από ντόπιο σκληρό σιτάρι, αλεσμένο σε πετρόμυλο. Δεν είναι το κλασικό χωριάτικο, αλλά όπως όλοι συμφωνούν ένα    ξεχωριστό χωριάτικο. Με εξαιρετικά αρώματα που οφείλονται στην καλλιέργεια φυσικού προζυμιού σιταριού, με ιδιαίτερη κόρα και    σπογγώδη δομή! Μυρίζει παράδοση και δένει ιδανικά με τις γεύσεις της παραδοσιακής κουζίνας!


  ΘΕΣγη 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΙΚΑΛΗ

 Θρεπτικότατο προϊόν από σίκαλη της θεσσαλικής γης. Η σίκαλη είναι μια πολύ καλή πηγή διαιτητικών ινών, φωσφόρου,  μαγνησίου, μαγγανίου, πρωτεϊνών και βιταμίνης Β1.
 Είναι επίσης πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών.
 Νόστιμο, υγιεινό, ντόπιο. Δικό μας!

 

eeedtyjguytjkdfy

 

Bakery Patisserie deux Κk, με επιμονή στην ποιότητα…

deux Kk – Κατερίνα Κορκά
1) Βερμίου 22 | Τηλ: 2461032600 | Κοζάνη
2) Παύλου Μελά 2 | Τηλ: 2461033160 | Κοζάνη
3) Αιόλου 1 | Τηλ: 2461021301 | Κοζάνη
4) Μακρυγιάννη 2 | Τηλ: 2461049900 | Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.