Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Κοζάνη – Δείτε τους υποψήφιους στο βίντεο του kozaniLife.gr



Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στα γραφεία του κόμματος στην Κοζάνη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο του kozaniLife.gr:

 

Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κοζάνης είναι οι:

Βήττας Γιάννης:    Δικηγόρος. Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος.

Τσίγκα Έφη: Αυτοαπασχολούμενη Γεωπόνος. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στέλεχος του γυναικείου κινήματος (ΟΓΕ).

Εγρές Αβραάμ: Αγρότης – Γουνεργάτης. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στέλεχος του αγροτικού κινήματος (ΠΑΣΥ).

Στολτίδης Νώντας: Οικονομολόγος, ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Στραβού Γιώργος: Συνταξιούχος υπάλληλος ΚΤΕΟ. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ταταρίδης Πέτρος: Ηλεκτρολόγος, υπάλληλος ΔΕΗ. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας. Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ).

Χατζηδημητρίου Αγγέλα: Βρεφονηπιοκόμος, απασχολούμενη στα 5μηνα. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εορδαίας (ΣΕΥΠΕ).

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.