Διακοπή της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα στις οικοδομές με οφειλές παλιότερων χρόνων



Λόγω της επικείμενης λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης και του μεγάλου ποσού οφειλών κατανάλωσης, ύψους πλέον των 1.500.000 ευρώ, επισημαίνουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα διακοπεί η παροχή στις οικοδομές με οφειλές παλιότερων και προηγούμενης περιόδου, που παρά τις ειδοποιήσεις μας δεν προσήλθαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, αδικαιολόγητα και χωρίς να επωφεληθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που αποφασίσαμε, ώστε να στηρίξουμε ενοίκους οικοδομών με αποδεδειγμένη αδυναμία εξόφλησης.

Οι οικοδομές αυτές συσσώρευσαν μεγάλα ποσά οφειλής, επειδή δεν τήρησαν τους διακανονισμούς παλαιών ετών και μερικές δεν εξόφλησαν ΚΑΝΕΝΑΝ λογαριασμό της προηγούμενης περιόδου και δεν ανάλαβαν μέχρι σήμερα καμία δέσμευση για την εξόφληση των οφειλομένων, εξαναγκάζοντας έτσι την ΔΕΤΗΠ να προβεί σε διακοπή της παροχής.

Υπενθυμίζουμε ότι προβλέπεται ρύθμιση δόσεων για οφειλέτες – ενοίκους με αποδεδειγμένες δυσχέρειες (χαμηλό εισόδημα, ανεργία, μακροχρόνια ασθένεια, πτώχευση).

Καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν έμπρακτα με την συνέπειά τους την Τηλεθέρμανση στην πόλη μας, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ανεμπόδιστα το αγαθό της καθαρής και φθηνής θέρμανσης σε όλους τους κατοίκους.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΤΗΠ
Κάλφας  Γεώργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.