Λαγογιάννης Γεώργιος, πρόεδρος Πλατανορεύματος: «Ποιος διοικεί αυτήν την Κοινότητα;»



Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την νέα Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή και λυπάμαι που βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να επαναλάβω μια γνωστή φράση του Εθνάρχη Κων/νου Καραμανλή που είπε το έτος 1963 -με μια μικρή παραλλαγή-.

«Ποιος διοικεί αυτήν την Κοινότητα;»

Δυστυχώς -απευθύνομαι πρώτα στον κ. δήμαρχο-, όπως διαπιστώνεται από μια σειρά γεγονότων, κάποιοι κύκλοι ερμηνεύοντας λάθος τις δικές σας προθέσεις, επένδυσαν τόσο προεκλογικά αλλά κυρίως μετεκλογικά στον φανατισμό και στην ΜΗ συνεργασία, παραγκωνίζοντας το πρόσωπό μου με απώτερο σκοπό να διαλύσουν την Κοινότητα ως θεσμό, λησμονώντας μία βασική αρχή, ότι κατάργηση εκλεγμένου προέδρου σημαίνει αυτόματα και εκτροπή της λαϊκής εντολής.

Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξαν δεν θα τους ακολουθήσω. Θα συνεχίσω να εργάζομαι με σεμνότητα και ταπεινότητα, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος, για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού μου.

Γεώργιος Λαγογιάννης
Πρόεδρος Τ.Κ. Πλατανορεύματος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.