Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

Ο λαός θα κρίνει σε αυτές τις εκλογές το μέλλον του  με την χώρα μας να βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας της.

Η οικονομία και η κοινωνία έχουν βάναυσα πληγωθεί από τις πολιτικές του δικομματισμού και των μνημονίων. Ολοκληρώσαμε μια επίπονη διαπραγμάτευση, στα όρια της ρήξης με την ΕΕ, σε καθεστώς πολιτικής και οικονομικής ασφυξίας και αποφύγαμε την άτακτη χρεοκοπία που θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία για το λαό της χώρας μας. Καταλήξαμε σε ένα συμβιβασμό, αναντίστοιχο με τη συμφωνία που επιθυμούσε η Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο λαός. Παράλληλα, όμως, κατακτήσαμε τη δέσμευση για αναδιάρθρωση του χρέους, διεθνοποιήσαμε το ελληνικό πρόβλημα και ανοίξαμε τη συζήτηση για αλλαγές στη φυσιογνωμία της ΕΕ. Μέσα σε ένα εξάμηνο θεσπίσαμε νόμους και μέτρα προς όφελος των πληττόμενων από την κρίση κοινωνικών τάξεων και επαγγελμάτων ακόμα και με «μονομερείς» ενέργειες (ανθρωπιστική κρίση, 100 δόσεις, 5ευρω νοσοκομείων, επαναπρόσληψη απολυθέντων, κλπ.)

Σήμερα χρειάζεται να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Πρώτη προτεραιότητα είναι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε άμεσα τα αντίμετρα για τα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα που πλήττονται από τα μέτρα, να στηρίξουμε τις μικρές επιχειρήσεις και τους αγρότες, να υλοποιήσουμε δημοκρατικές τομές με πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής και να ξηλώσουμε το παλιό σύστημα και τις παλαιοκομματικές νοοτροπίες, με κοινωνική δικαιοσύνη, υπηρετώντας τις αξίες της Αριστεράς. Πάνω από όλα, όμως, απαιτείται να προχωρήσουμε στην πραγματική μεταρρύθμιση του κράτους και στην επανεκκίνηση της οικονομίας, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, προστασίας της εργασίας, υποστήριξης των παραγωγικών κοινωνικών δυνάμεων, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά.

Η αλλαγή αυτή απαιτεί ενεργή και συμμέτοχη την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα σχεδιασμού, αποφάσεων και ελέγχου. Απαιτεί ισχυρή και αδέσμευτη κυβέρνηση που θα έχει το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να αγωνιστεί και να συγκρουστεί, να μεταρρυθμίσει, να στηρίξει την κοινωνία και να εκκινήσει την οικονομία. Απαιτεί καθαρή εντολή για συμπαγή και ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλοι εμείς δηλώνουμε παρούσες και παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις στην επόμενη ημέρα της πατρίδας μας!

Δηλώνουμε επίσης ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης και είμαστε διαθέσιμοι να υπηρετήσουμε το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και της αυριανής κυβέρνησης της αριστεράς από οποιαδήποτε θέση.

Είτε εντός, είτε εκτός του ψηφοδελτίου και ασχέτως με την σειρά που θα τοποθετηθούμε στο ψηφοδέλτιο θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τις δυνάμεις της κοινωνίας για να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα ανοίγοντας δρόμους για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της.

1.       ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΧΙΟΝΙΑ

2.       ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

3.       ΒΑΤΑΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

4.       ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΦΑΝΗ

5.       ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΙΜΗΣ

6.       ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

7.       ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

8.       ΚΟΚΚΕΛΙΔΗΣ ΡΟΥΛΗΣ

9.       ΚΟΝΤΣΙΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

10.   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

11.   ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

12.   ΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ

13.   ΜΑΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

14.   ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

15.   ΜΙΧΑΙΛΙΔΟΥ ΖΕΝΙΑ

16.   ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

17.   ΜΠΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

18.   ΜΠΕΛΟΥΚΜΠΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

19.   ΠΑΜΠΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

20.   ΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

21.   ΤΟΛΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

22.   ΤΣΕΛΑΠΤΣΗ ΑΝΝΑ

23.   ΤΣΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

24.   ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.