Με τις απονομές γράφτηκε το φινάλε του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού στην Καστανιά Σερβίων – Δείτε το βίντεοΜε την τελετή των απονομών έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παλιάς Καστανιάς του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού. Η πρώτη τριάδα των νικητών κρίθηκε την τελευταία ημέρα του αγωνιστικού προγράμματος με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για το επίπεδο των αγώνων, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.  
 
Νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ιωαννίδης της Αερολέσχης Ημαθίας και ακολούθησαν οι Βασίλης Νάστος και Γιάννης Μητρόπουλος ενώ στο Open πρωτάθλημα όπου συμμετείχαν και ξένοι αθλητές νικητής ήταν ο Ρουμάνος Άντριαν Μπορντάι και ακολούθησαν οι Δημήτρης Ιωαννίδης και Βασίλης Νάστος. Στο ομαδικό των συλλόγων: 1ος ΣΤΥΓΑ Αερολέσχη Καλαβρύτων, 2ος  ΑΛΑΟ Αεραθλητική Λέσχη Αθηνών Ολύμπου, 3ος Αερολέσχη Ημαθίας. Ξεχώρισε επίσης και η παρουσία του 15χρονου Διονύση Παπαδόπουλου της Αερολέσχης Ημαθίας που ήταν πρώτος στην Β’ κατηγορία.
 
«Ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης αιωροπτεριστών και διεθνών αγώνων είναι μέσα στις δυνατότητες της περιοχής» ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος τονίζοντας ταυτόχρονα την τουριστική διάσταση της διοργάνωσης.
 
Το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού διοργανώθηκε από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (Επιτροπή Αιωροπτερισμού) σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, την Τοπική Κοινότητα Καστανιάς και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.