Θρήνος στην Κοζάνη για την 28χρονη Γωγώ που χάθηκε σε τροχαίο – Εργαζόταν ως ναυαγοσώστρια στη Ρόδο…



Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη της Κοζάνης στο άκουσμα της τραγικής είδησης για τον αδόκητο θάνατο, σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη Ρόδο, της 28χρονης Γεωργίας Καραφύλλη.

Ενα ακόμη τροχαίο με τραγική κατάληξη, συνέβη το πρωί του Σαββάτου στις 06:00, στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας, στο ύψος του ξενοδοχείου Royal.

Ενας 32χρονος λιμενικός, οδηγός δίκυκλης μοτοσυκλέτας, τύπο enduro, μάρκας KTM, που είχε πορεία από το Φαληράκι προς τη Ρόδο, στην οποία επέβαιναν, σε «τρικάβαλο», οι Σεβαστή Καραγιάννη του Βασιλείου, 50 ετών και Γεωργία Καραφύλλη του Κωσταντίνου 28 ετών, από την Κοζάνη, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη στο κράσπεδο και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο γυναικών και τον ελαφρύ τραυματισμό του ίδιου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρείς επιβαίνοντες στην μοτοσυκλέτα επέστρεφαν στη Ρόδο από το Φαληράκι, όπου εργάζονταν σε ξενοδοχείο.

Ο οδηγός νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Ερευνες για τις συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου, διεξάγει η Τροχαία Ρόδου.
 
Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας – Σύλληψη για τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο Στις 29-08-2015 και ώρα 05,45’ στο 12ο χιλιόμετρο της επ. οδού Ρόδου – Καλλιθέας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 32χρονο ημεδαπό με συνεπιβάτισσες δυο ημεδαπές 50 και 28 ετών, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δυο συνεπιβάτιδων και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού. Ο οδηγός του δικύκλου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

dimokratiki.gr και blackmonday.gr

Το είδαμε στο kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.