Βίντεο: Μοναδικό θέαμα από τις πτήσεις των αιωροπτεριστών στην Παλιά Καστανιά ΣερβίωνΞεκίνησαν στην Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού οι πτήσεις των αιωροπτεριστών για το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού. Για 10η συνεχόμενη χρονιά επιλέχθηκε από την Επιτροπή Αιωροπτερισμού η πίστα απογείωσης κοντά στην Παλιά Καστανιά που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μέτρων με τους αγώνες να εξελίσσονται κάθε μεσημέρι μέχρι και το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Τους αιωροπτεριστές που συμμετέχουν στους αγώνες συνάντησε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο απογείωσης υπογραμμίζοντας την ιδιαιτερότητα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού καθώς όπως τόνισε αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές τις περιοχής με έναν ξεχωριστό τρόπο.

 

Όσοι θελήσουν, μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την πίστα απογείωσης που βρίσκεται κοντά στην Παλιά Καστανιά απολαμβάνοντας μία μοναδική θέα που συνδυάζει το υγρό στοιχείο της λίμνης Πολυφύτου και τον ορεινό όγκο των Πιερίων.
 
Το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού Διοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία(Επιτροπή Αιωροπτερισμού) σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, την Τοπική Κοινότητα και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς.

25-28 Αυγούστου – Καθημερινό Πρόγραμμα
12.30-19.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος

29 Αυγούστου – Τελευταία Αγωνιστική
12.30-18.00 – Πτήσεις στο αγωνιστικό σκέλος
21.30 – Απονομή Επάθλων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παλιάς Καστανιάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.