Κάδος για Καπάκια στην Κοινότητα Αγίου Δημητρίου από τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ΚοζάνηςΜε την συνεργασία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης Πεχλιβανίδη Θεοχάρη, του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης Κοκκινίδη Αλέξανδρου και του προέδρου του  Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Μιχάλη Μίγκου, τοποθετήθηκε Ειδικός Κάδος έξω από την είσοδο της Κοινότητας του χωριού για την συγκέντρωση καπακιών.

Τον Ειδικό Κάδο παρέδωσαν ο πρόεδρος Μιχάλης Μίγκος και ο Γραμματέας Μάριος Συμεωνίδης από τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Αυγούστου 2015, παρουσία και του επί τρεις τετραετίες – δώδεκα συνεχόμενα χρόνια προέδρου του χωριού την περίοδο 1982 – 1994 Παναγιώτη Αχ. Κοκκινίδη.

Την ίδια ημέρα παραδόθηκαν τέσσερις μεγάλες σακούλες με πλαστικά καπάκια από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία.

Όλοι μαζί στηρίζουμε την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.