Υπογραφή σύμβασης του έργου «Ανάδειξη ιστορικού καμπαναριού Νεάπολης Δήμου Βοΐου»Υπεγράφη η  σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ανάδειξη ιστορικού καμπαναριού Νεάπολης Δήμου Βοΐου»  στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης , μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, και του αναδόχου του έργου,  Κ/ξία «Γιαννουλούδης Γεώργιος – Κιλιμτσίδης Παναγιώτης».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάπλαση και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού Καμπαναριού στο κέντρο του οικισμού Νεάπολης Δήμου Βοΐου.

Οι προτεινόμενες επεμβάσεις περιλαμβάνουν επιστρώσεις των οδών με κυβόλιθους, κατασκευή νέων πεζοδρομίων και αντικατάσταση ή βελτίωση υφιστάμενων, φυτεύσεις, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, διαμόρφωση χώρων πρασίνου και διευθέτηση της κυκλοφορίας πεζών, ΑΜΕΑ και οχημάτων, ώστε η περιοχή να είναι εύκολα προσβάσιμη και ασφαλής για όλους καθώς και τοποθέτηση ιστών φωτισμού (με όλη την απαραίτητη υποδομή).  

Θα γίνει επίσης δημιουργία οριοθετημένου χώρου στάσης – αναμονής των ταξί με τη δημιουργία τριγωνικού χώρου (νησίδας) πρασίνου με διαδρομές, στάσεις (καθιστικά)  και φύτευση.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»– Μέτρο 321.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.