Η Ραχήλ Μακρή για την κοινοβουλευτική της προσχώρηση στην Λαϊκή ΕνότηταΑπό το 2010 η Χώρα δέχεται έναν ανήθικο και ανελέητο οικονομικό πόλεμο στον οποίο οι μνημονιακές Κυβερνήσεις διαστρεβλώνοντας την Λαϊκή Εντολή στάθηκαν στο πλευρό των δανειστών και όχι πλάι στους δοκιμαζόμενους από την ανθρωπιστική κρίση πολίτες. Ο διχασμός χρησιμοποιήθηκε για κάθε κοινωνική ομάδα που αντιδρούσε, στοχοποιώντας την με ψεύδη και υπερβολές για να διασπάσει την λαϊκή ενότητα.

Δυστυχώς, παρά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης βάση του οποίου συνεργάστηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η παρούσα κυβέρνηση στάθηκε ανίκανη να διαπραγματευτεί προς όφελος των πολιτών και παραιτήθηκε όχι για να αντιμετωπίσει την πραγματική της αποτυχία αλλά για να αποφύγει τις συνέπειες της μεταστροφής της. Παραμένω σταθερή στον αγώνα με κέντρο τον άνθρωπο και την ενότητα ολόκληρου του λαού πέρα και πάνω από ψευδεπίγραφες επιγραφές μηδενικής ουσίας για αριστερούς, δεξιούς, καλούς και κακούς πολίτες. Άλλωστε η πραγματικότητα απέδειξε ότι οι όροι διάσπασης της λαϊκής ενότητας χρησιμοποιούνται για να βολεύονται οι παρέες του εκάστοτε πρωθυπουργού και ο θίασος των ανίκανων κομπάρσων.

Η Λαϊκή Ενότητα αποτελεί επιταγή για να διασφαλιστεί η συνέχιση ύπαρξης των Ελλήνων σε ένα άστατο περιβάλλον οικονομικών εκβιασμών, πλαστών αδιεξόδων και σοβαρών γεωπολιτικών γεγονότων τα οποία οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις δεν στάθηκαν άξιες να αξιολογήσουν και να αντιμετωπίσουν έστω και στο ελάχιστο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.