Ως το πρωί και η τρίτη μέρα του 37ου River Party



Πέμπτη, 20 Αυγούστου: ο ήλιος χαμογελάει στους κατασκηνωτές του 37ου River Party οι οποίοι αδημονούν για το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Φεστιβάλ. Υπάρχουν ακόμη κατασκηνωτές που έρχονται από διάφορα μέρη της χώρας, ενώ η αυξημένη κίνηση στα ημερήσια εισιτήρια μαρτυρούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το σημερινό line-up. Οι συμμετοχές για τα τουρνουά τέννις και πινγκ-πονγκ περισσότερες από ποτέ. Οι βουτιές και το κολύμπι και τα παιχνίδια συνεχίζονται με την ίδια ένταση… και τρέλλα.

Στις 18.00, οι συναυλίες ξεκινούν με… καθιερωμένο πλέον απογευματινό σημείο συνάντησης τη Forestage: οι The Moka Band κάνουν την πιο όμορφη έναρξη με έξυπνα πειραγμένες διασκευές από αμερικάνικη Blues και Soul μέχρι πιο funk και χορευτικές μουσικές αλλά και των δικών της τραγουδιών: Μουσική με χαρακτήρα, Η χρονιά των δρόμων, Ένοχος χορός και άλλα πολλά σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, αποκλειστικά και μόνο για το River Party! Το κοινό έχει ήδη ζεσταθεί για να υποδεχθεί με χαμόγελα και ρυθμό την Angelika Dusk: από τα πρώτα κιόλας λεπτά το κοινό χορεύει, τραγουδά και ζει τη στιγμή σε μελωδίες αγαπημένων τραγουδιών όπως Marionette, Sterotype, Hurricanes, Alive again. Λίγο μετά τις 21.00, ο ουρανός γίνεται πολύχρωμος και λαμπερός, προετοιμάζοντας το έδαφος για την παλιά και ιδιαίτερα γνώριμη αγαπημένη του River Party, την Ελευθερία Αρβανιτάκη: παλιά και καινούρια τραγούδια συνθέτουν το πιο κεφάτο παζλ της 3ης βραδιάς του Φεστιβάλ, με το κέφι να κορυφώνεται στης Καληνύχτας τα φιλιά, Δυνατά Δυνατά και Τον Έρωτα Ρωτάω. Το παρατεταμένο χειροκρότημα είναι τόσο ζεστό που –παρά το τσουχτερό κρύο- η θερμοκρασία ανεβαίνει με το Δήμο Αναστασιάδη πλέον στη σκηνή, ξεσηκώνοντας το πλήθος με δικά του τραγούδια και διασκευές. Με την εισαγωγή της Αντίθετης Τροχιάς, μουσική κατατεθέν του River Party, οι πάντες παρασύρονται σε ένα ξεφρενό χορό και ο ουρανός του Νεστορίου φωτίζεται από πολύχρωμα βεγγαλικά. Μαγεία επίσης, κατακλύζει το χώρο όταν σε μία ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος ο Δήμος Αναστασιάδης παίρνει την κιθάρα του και α καπέλα τραγουδά το Αν μ’αγαπάς. Ο Νίκος Ζαδές σαγηνεύει με την ιδιαίτερη φωνή του ενώ ο special guest του live, Θανάσης Αλευράς δίνει το δικό του ιδιαίτερο και γεμάτο χιούμορ στίγμα: το γέλιο, η χαρά, η καλή μουσική και η καλή παρέα είναι το όπλο μας. Και το river party είναι εδώ για να μας το θυμίζει.

Φυσικά, η Τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ δε θα μπορούσε να τελειώσει… πριν το πρωί: με τους κορυφαίους djs του Happy People Dance Music Festival να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό: Alex Dimou, Detlef, Junior Pappa, Economist!

Η Παρασκευή δίνει προγνώσεις για .. άνοδο θερμοκρασίας στο κέφι και τον χορό: Ησαΐας Ματιάμπα, Μύρωνας Στρατής, Γιώτα Νέγκα, Θέμης Καραμουρατίδης, Μελίνα Ασλανίδου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου! Όσο για το Happy People Dance Music Festival, φιλοξενεί για άλλη μία νύχτα κορυφαία ονόματα: DIRTY SWING, HOMMEN, RUSS YALLOP και ROBOSONIC! Κι επειδή μας το ζητάτε συνέχεια: διατίθενται τριήμερα εισιτήρια για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην τιμή των 30 €!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.