Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκομίσαμε από το Escape Room «In and Out in 60 minutes» στην Κοζάνη!



Το πολυαναμενόμενο Escape Room “In and Out in 60 minutes” άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό της Κοζάνης τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και εμείς δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε και να μην δοκίμασουμε κάποιο δωμάτιο.

Φυσικά, είχαμε φροντίσει να κλείσουμε το δωμάτιο “The Prison” μερικές εβδομάδες πριν και ανυπομονούσαμε για την… αποδρασή μας.

Προϋποθέσεις για τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχουν εκτός από μία βασική, την καλή παρέα!

Μπαίνοντας στον κεντρικό χώρο του Escape Room, ο οποίος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, καταλαβαίνεις πως κάτι καλό σε περιμένει. Αφού συνομιλήσαμε λίγο με το προσωπικό το οποίο μας υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, ο Game Master του δωματίου μας οδήγησε έναν έναν ξεχωριστά στα κελία μας.

Το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μια πραγματική φυλακή. Ο χρόνος και ο χώρος σου “δένουν τα χέρια”, παρόλα αυτά με τις κατάλληλες βοήθειες του Game Master και την αλληλουχία των γρίφων που λύναμε, μιας και αν δεν λύσεις κάποιο γρίφο δεν προχωράς στον επόμενο, φτάσαμε στην ευχάριστη έκπληξη του δωματίου που έδωσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο τέλος αφού ξεπεράστηκε και αυτό το εμπόδιο, αποδράσαμε.

Πλέον έχουμε ήδη βάλει στα άμεσα σχεδία μας το επόμενο δωμάτιο με το διαμάντι, που αναμένεται εντυπωσιακό.

Η εμπειρία, είναι μοναδική και προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τις αντοχές και όρια σας!

Το Escape Room “In and Out in 60 minutes” βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης, στην οδό Πλατεία Ελευθερίας 2, στον 3ο όροφο (πάνω από το Club Dada).

Για περισσότερες πληροφορίες – κλικ εδώ

 

Καραδημούλας Σάκης για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.