Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του Συλλόγου «Μαρκίδες Πούλιου» Σιάτιστας

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», διοργάνωσε μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη αναμνήσεις από όμορφες στιγμές του Συλλόγου μέσα από τη συμμετοχή του σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.
 
Παλιά και νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, αντάμωσαν στο ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας, όπου παρουσιάστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 40 χρόνια δράσης του Συλλόγου.

Η Αλεξία Τσιαούση έκανε μία σύντομη αναφορά στο ιστορικό του Συλλόγου, και στη συνέχεια το λόγο πήραν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Τσιαούση Περιστέρα, ο Τσιώνης Νεκτάριος, καθώς και τα ιδρυτικά μέλη, Παναγιώτης Μάνιος και Σωτήρης Αλμπάνης.

Ακολούθησε γλέντι στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου, με παραδοσιακή ορχήστρα, στην οποία συμμετείχε ο παλιός χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Θάνος Χατζηζήσης.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.